Rafael Nadal (30 de ani, locul 4 ATP) are un nou ceas, în valoare de 725.000 de dolari. Tenismanul spaniol a participat ieri la lansarea celui mai recent produs al producătorului de ceasuri de lux Richard Mille, ale cărui creații le poartă din 2010.

Noul ceas al lui Rafael Nadal se numește RM 27-03, este proiectat să reziste la șocurile provocate de mișcările bruște ale mâinii din timpul meciurilor de tenis și cântărește doar 34 de grame.

Greutatea foarte mică a ceasului se explică prin faptul că este fabricat din straturi fine de siliciu de grosime de numai 45 de microni acoperite cu rășină colorată.

Au fost fabricate doar 50 de exemplare

Noul ceas al lui Rafael Nadal este colorat în roșu și portocaliu, culorile drapelului Spaniei, țara celebrului jucător de tenis, și are o autonomie de 70 de ore.

Fabricat în numai 50 de exemplare, prețul ceasului RM 27-03 ar putea crește, susțin specialiștii, dacă Rafael Nadal va reuși să câștige Roland Garros pentru a zecea oară.

Rafael Nadal va debuta la ediția din acest an a Open-ului Franței împotriva lui Benoit Paire (28 de ani, locul 45 ATP), reprezentatul gazdelor. Ibericul a câștigat precedentele două dispute.

sursa: https://goo.gl/3G4DRw